Boostcamp bij Pak de Kans

Ik daag jou graag uit om je grenzen te verkennen en beter in balans te komen met je hart en hoofd. En om meer levensenergie en verbinding te krijgen met jezelf en de mensen om je heen.

Marieke van Duijn

Hoe kan ik, mag ik,
jou helpen je kansen te pakken?

Zin om jezelf een sportieve boost te geven?

Ga mee boostcampen! We gaan de duinen in, het strand op, in je eigen tempo in beweging. Door de ademoefeningen tussendoor verdwijnt de stress naar de achtergrond. Je voelt nieuwe energie en rust, terwijl je conditie en kracht opbouwt.

Even op adem komen en sportief bezig zijn, een boost voor jezelf!

Is gezondheid van lijf én geest belangrijk voor jou?

De boostcamps worden gegeven door adem- en sportcoach Marieke van Duijn. Door met zowel je lichaam als je ademhalingsbewustzijn bezig te zijn, kom je meer in balans met jezelf.

Marieke is al sinds haar zestiende actief in het begeleiden en trainen van groepen en individuen en heeft daar in de loop der jaren ook het ademcoachen en survivaltrainen aan toegevoegd. Ook heeft ze de persoonlijke ervaring van een heftige burn-out, inclusief het herstelproces, wat enorm waardevol is geweest in het leren luisteren naar je eigen lichaam. Die ervaring wil ze graag met je delen.

Hardlopen tijdens boostcamp

Wat is een boostcamp?

Je leert in 1,5 -2 uur om beter naar je lichaam te luisteren. Een boostcamp is minder zwaar dan je misschien van een bootcamp gewend bent.

We gaan door het bos, in de duinen in een rustige loop- of eventueel wandelpas opwarmen, richting het strand. Tussendoor doen we een milde bootcamptraining, ademhalingsoefeningen en oefeningen voor betere verbinding. Ook werk ik met de inzet van specifieke zintuigen, bijvoorbeeld door blinddoeken. Je leert om steeds beter te voelen waar je lichaam blij van wordt, hoe je écht in verbinding kunt zijn en we trainen ook specifiek het mindful-sporten. We eindigen in ontspanning, zodat je fit en relaxed je dag kunt voortzetten.

Wat doet het met je? Wat is het effect?

Een boostcamp geeft je energie. Door de ademoefeningen vul je je hele lichaam met zuurstof, waar al je cellen een boost van krijgen. Je voelt wat jouw acties met je lijf doen en je kan daar op reageren. Je wordt sterker en krijgt een betere conditie zonder dat je hierbij het uiterste van je lichaam hoeft te vergen. Door de oefeningen kom je steeds beter in verbinding met jezelf (en de ander). De combinatie met de ontspanningsoefeningen zorgen ervoor dat je je weer relaxed en vol energie voelt! En ook heel belangrijk: dat je beter gaat slapen.

Wat heb je ervoor nodig?

Een boostcamp is minder zwaar dan een bootcamp, maar sportieve kleding is wel lekker. Ben je beginnende of zwaar getrainde sporter? Dat maakt niet uit. Het lopen en oefeningen doen gaan in eigen tempo. Het gaat er om dat je naar je eigen lichaam luistert en leert luisteren.

Waar worden mijn boostcamps gegeven?

De boostcamps kunnen overal in de natuur gegeven worden, maar mijn vaste standplaats is Noordwijk. We vertrekken vanaf de StayOkay, Langevelderlaan 45, te Noordwijk (tussen Langevelderslag en Noordwijkerhout in). Boostcampen of andere activiteiten op een locatie bij u in de buurt is zeker ook mogelijk, informeer gerust naar programma’s op maat en neem contact met mij op.

Groepen, koppels en individuele programma’s

Een boostcamp is een uitstekende manier om het sporten weer in je leven te brengen. Maar ook geoefende sporters hebben er baat bij. Leren voelen wat je aan kan en de signalen van je eigen lijf beter leren herkennen. Ik geef speciale boostcamps voor groepen, stellen en ook in het kader van individuele coaching: letterlijk en figuurlijk de boel in beweging zetten. Onder de menuknop ‘Tarieven en Karma-kapitaal’ zijn de tarieven te vinden.

Boostcamp Pak de Kans