BOOSTcamp activiteiten, met optie koudwatertraining

Met een BooStcamp daag ik jou uit om je grenzen te verkennen en beter in balans te komen met je hart en hoofd. Om meer levensenergie en verbinding te krijgen met jezelf en de mensen om je heen. Voor meer info, scroll naar beneden.

Naast de BOOSTcamp, is er ook de verfrissende koudwatertraining – duur: ± 1 á 1,5 uur

Een ademhalingsworkshop met als hoogtepunt een begeleide dip in zee of Oosterduinse meer!

Wil jij een verfrissend uitje waarvan je energie weer gaat stromen?             Wil jij beter ademen en meer innerlijke rust ervaren?

Doe dan mee met de verfrissende koudwatertraining van Pak de Kans! De positieve gezondheidseffecten van koudwaterbaden zijn groot, maar wil je hiermee beginnen dan is het verstandig om dat met begeleiding te doen. Marieke doet dit aan de hand van ademoefeningen, door in stilte te wandelen en bewust bezig te zijn met wat je wilt en waar je voor staat. Het koude water, in combinatie met de oefeningen, zorgt er voor dat je hele systeem een boost krijgt en je letterlijk de energie door je lijf voelt stromen als je het water weer uit bent. Tips en trucs hoe je dit zelf kan volhouden krijg je ook mee. Tip: Dit kan ook in combinatie met een BOOSTcamp!

Wanneer? Is flexibel, in overleg.

Locatie: Noordzee of bij het Oosterduinse meer

Prijzen: Vanaf € 25,- p.p.

Marieke van Duijn

Hoe kan ik, mag ik,
jou helpen je kansen te pakken?

Zin om jezelf een sportieve boost te geven?

Ga mee boostcampen! We gaan de duinen in, het strand op, in je eigen tempo in beweging. En zelfs de koude zee in behoort tot de mogelijkheden! Door de ademoefeningen tussendoor verdwijnt de stress naar de achtergrond. Je voelt nieuwe energie en rust, terwijl je conditie en kracht opbouwt.

Even op adem komen en sportief bezig zijn, een boost voor jezelf!

Is gezondheid van lijf én geest belangrijk voor jou?

De boostcamps worden gegeven door adem- en sportcoach Marieke van Duijn. Door met zowel je lichaam als je ademhalingsbewustzijn bezig te zijn, kom je meer in balans met jezelf.

Marieke is al sinds haar zestiende actief in het begeleiden en trainen van groepen en individuen en heeft daar in de loop der jaren ook het ademcoachen en survivaltrainen aan toegevoegd. Ook heeft ze de persoonlijke ervaring van een heftige burn-out, inclusief het herstelproces, wat enorm waardevol is geweest in het leren luisteren naar je eigen lichaam. Die ervaring wil ze graag met je delen.

Hardlopen tijdens boostcamp

Wat is een boostcamp?

Je leert in 1,5 -2 uur om beter naar je lichaam te luisteren. Een boostcamp is minder zwaar dan je misschien van een bootcamp gewend bent.

We gaan door het bos, in de duinen in een rustige loop- of wandelpas opwarmen, richting het strand. Tussendoor doen we ademhalingsoefeningen en oefeningen voor een betere verbinding tussen lichaam en hoofd. Een duik in het frisse zeewater is ook een optie, aan de hand van ademoefeningen ervaren hoeveel energie je hiermee opdoet is echt een unieke kans! Ook werk ik met de inzet van specifieke zintuigen, bijvoorbeeld door blinddoeken. Je leert om steeds beter te voelen waar je lichaam blij van wordt, hoe je écht in verbinding kunt zijn en we trainen ook specifiek het mindful-sporten. We eindigen in ontspanning, zodat je fit, relaxed en met nieuwe energie je dag kunt voortzetten.

Wat doet het met je? Wat is het effect?

Een boostcamp geeft je energie. Door de ademoefeningen vul je je hele lichaam met zuurstof, waar al je cellen een boost van krijgen. Je voelt wat jouw acties met je lijf doen en je kan daar op reageren. Je wordt sterker en krijgt een betere conditie zonder dat je hierbij het uiterste van je lichaam hoeft te vergen. Door de oefeningen kom je steeds beter in verbinding met jezelf (en de ander). De combinatie met de ontspanningsoefeningen zorgen ervoor dat je je weer relaxed  en vol energie voelt! En ook heel belangrijk: je voelt je kalmer, je ervaart innerlijke rust en je gaat er beter van slapen.

Wat heb je ervoor nodig?

Een boostcamp is minder zwaar dan een bootcamp, maar sportieve kleding is wel lekker. Ben je beginnende of zwaar getrainde sporter? Dat maakt niet uit. Het lopen en oefeningen doen gaan in eigen tempo. Het gaat er om dat je naar je eigen lichaam luistert en leert luisteren.

Waar worden mijn boostcamps gegeven?

De boostcamps kunnen overal in de natuur gegeven worden, maar mijn vaste standplaats is Noordwijk. We vertrekken vanaf de StayOkay, Langevelderlaan 45, te Noordwijk (tussen Langevelderslag en Noordwijkerhout in). Boostcampen of andere activiteiten op een locatie bij u in de buurt is zeker ook mogelijk, informeer gerust naar programma’s op maat en neem contact met mij op.

Groepen, koppels en individuele programma’s

Een boostcamp is een uitstekende manier om het sporten weer in je leven te brengen. Maar ook geoefende sporters hebben er baat bij. Leren voelen wat je aan kan en de signalen van je eigen lijf beter leren herkennen. Ik geef speciale boostcamps voor groepen, stellen en ook in het kader van individuele coaching: letterlijk en figuurlijk de boel in beweging zetten. Onder de menuknop ‘Tarieven en Karma-kapitaal’ zijn de tarieven te vinden.

Boostcamp Pak de Kans