Training: Master your True Connection

Weten wie je bent, waar je voor staat en wat je wil

Wil jij dichter bij jezelf komen en je veerkracht vergroten? Ervaar je een belemmering in werk of privé waar je eindelijk vanaf wilt? Weet je niet altijd precies wat je wilt of wil je beter voelen waar je voor staat? Dan is de training ‘Master your True Connection’ wat voor jou!

In deze originele en effectieve meerdaagse ga je hiermee aan de slag en leer je hoe je in contact kan zijn met anderen en tegelijk lekker jezelf kan zijn. Hoe je makkelijker kan kiezen wat voor jou waardevol is. Juist ook als je het druk hebt.

Je vitaler en veerkrachtig voelen

Als je meer handelt naar wat voor jou belangrijk is, dan wordt je leven leuker en waardevoller. In goede verbinding met jezelf kan je ook vaker gezonde keuzes maken, zonder dat het heel veel moeite kost. En als je in gezelschap bent, kan je ook dichterbij jezelf zijn, waardoor je je vitaler en veerkrachtig voelt. Andere gezondheidsvoordelen, cijfers en achtergrondinfo vind je hier.

Training Master your true connection_Pak de Kans _ Marieke van Duijn

Over de trainers

De trainingen worden gegeven door hoofdtrainer Marieke van Duijn en Peter Hoekstra. Het is Marieke’s missie om mensen te helpen met die dingen die ze zelf eerder door veel vallen en opstaan heeft geleerd en met verschillende opleidingen beter heeft leren begrijpen. Een belangrijke levensles: ‘niet altijd dingen alleen hoeven doen’, ze werkt dan ook regelmatig samen met andere trainers.

Marieke is naast energetisch ademhalingstherapeut ook NLP trainer en sportcoach en geeft regelmatig trainingen aan groepen waarbij de kracht van verbinding centraal staat. Hierbij kan ze ook haar kennis van mindfulness, taoïsme en (systemische) opstellingstechnieken goed inzetten. Ze is sinds haar zestiende actief in het begeleiden en trainen van groepen volwassenen en is in haar werk voor de Boston University en in Zweeds Lapland ook in het bijzondere buitenleven in de natuur getraind.

Daarnaast heeft ze de persoonlijke ervaring van een heftige burn-out, inclusief het herstelproces, wat enorm waardevol is geweest in het leren luisteren naar het eigen lijf en hart. Een proces dat ze graag met je deelt.

Peter geeft trainingen op het gebied van teamsamenwerking en psychologische veiligheid en workshops rond persoonlijke effectiviteit en vitaliteit. Zijn drive is om mensen en organisaties hun veerkracht en vitaliteit voorop te laten stellen, belemmerende patronen aan te pakken en bewuster keuzes te laten maken. Tevens is hij toezichthouder op de financiële kant van de gezondheidszorg en in dat kader ook ‘omdenker gezonde verdienmodellen’. 

Leren om het niet altijd alleen te hoeven doen

Om je ‘True Connection’ te vinden is moed nodig. En ook al moet je het zelf doen, je leert bij de training dat je het niet altijd alléén hoeft te doen. Net als een marathon: je kan niet bij iemand op zijn rug, maar het helpt enorm om wel steun en begeleiding van de mensen om je heen ontvangen. Zelf lopen dus, maar met hulp van de mensen die de route al kennen!

Master your True Connection: wat levert het op?

  • Door beter in verbinding met jezelf te komen, komt ook je ‘innerlijke kompas’ op orde. Je bent je bewust van wat je bent, waar je voor staat en wat je wil. Hierdoor lukt het je ook steeds vaker om patronen te doorbreken.
  • Je leert tegelijkertijd in contact te blijven met anderen, ook als je het druk hebt. Hierdoor zal je relatie met anderen verbeteren, op werkvlak, met familie, vrienden en in de liefde. Als je immers verbonden bent met wie jij bent en waar je voor staat, kan je veel meer jezelf zijn in elke relatie.
  • Je weet wat jouw ‘hoofdroute’ is zodat je jouw volle potentie kan leven. En ook wanneer het nodig is om hier en daar een ‘pitstop’ te maken, bijvoorbeeld voor extra rust of om beperkende patronen te doorbreken.
  • In verbinding zijn met jezelf, betekent dat je alerter bent als je teveel stress ervaart en dat je tijdig kan bijsturen.
  • En kijk voor meer positieve effecten bij ‘Meer informatie over Master Your True Connection’.

En waar kom je vanaf? 

Jezelf kwijt zijn in een relatie, of zoveel werken dat je kwijtraakt wat écht belangrijk voor je is. Of je wilt betere gewoontes aanleren, maar het lukt steeds niet. Dit gaat tot het verleden behoren door opnieuw met jezelf te verbinden, ofwel ‘Master your True Connection’. Met jezelf. En daardoor ook met wie en wat goed voor je is!

Aanmelden en praktische informatie

De training Master your True Connection vindt plaats in een kleine  groep en wordt gehouden op de prachtige locatie de Hoorneboeg in een natuurrijke omgeving. We maken hierbij gebruik van onze eigen privé gelegen ruimte ‘In de Luwte’, midden in de natuur en met gelegenheid voor ons eigen kampvuur. Bedrijven en particulieren van harte welkom. Ook speciale trainingen voor MT teams, informeer naar de mogelijkheden via onze contact pagina.

Wil jij je volle potentie laten zien en je echt verbinden met anderen? Is het tijd om jouw plaats in te nemen? Meld je dan aan zodat we je tijdig kunnen informeren over de nieuwe data (in 2024).

Verbinding training Master your true connection - Marieke van Duijn