Reizen met Pak de kans

Op deze pagina vind je meer informatie terug over onze reizen. Heb jij interesse, bel mij dan of mail mij. Ik stuur je aanvullende informatie over alle praktische zaken zoals datums, kosten en zaken die je mee kunt nemen.

Marieke van Duijn

Hoe kan ik, mag ik,
jou helpen je kansen te pakken.

Wintersport avontuur in Zweeds Lapland

Ga je mee op Huskytocht, cross-country skiën en bergen beklimmen? En tussendoor in de wildernis een houten hutje in duiken en op ons zelf gemaakte vuur een warme hap klaarmaken. Daarnaast zijn er nog volop mogelijkheden om het skigebied (onze achtertuin) te verkennen, maken we de zogenoemde ‘Noorderlichttochten’ op de berg en wil je misschien wel een kijkje nemen in de grotten bij de bevroren waterval.

We verblijven in een mooie Zweedse lodge met open haard en voor de liefhebbers is het ook mogelijk nog een nacht door te brengen in een wildernis hut, met een sauna aan het meer! Of heb je altijd al ’s willen tourskiën, zonder liften de berg omhoog lopen, in je eigen tempo en in alle adembenemende rust en schoonheid?

Deze reis is voor iedereen die iets heel bijzonders verdient. Een inspirerend avontuur dat verbindend werkt en wat je altijd bij zal blijven!

Ouders met kinderen, bedrijven (teambuilding), koppels, families, vriendengroepen of jij zelf als individu, wees welkom! Ik heb veel gezelschappen langs zien komen in Zweden en zelfs de grootste koukleum werd er warm van. Dus iedereen die geïnteresseerd is in een wintersport avontuur in Zweeds Lapland, neem contact op en ik informeer je over de mogelijkheden!

Wintersport Lapland

Offline in de Pyreneeën

Ben jij toe aan rust, ruimte en tijd voor jezelf? Word jij blij van sterrenhemels, uitzicht over de bergen en je eigen tentje? Of is kamperen eigenlijk wat buiten je comfort-zone, maar sta je open voor verandering en ontwikkeling? Is het nu eindelijk jouw tijd, jouw kans?

Ga dan mee, offline in de Pyreneeën. Om tot rust te komen, maar ook in aanraking te komen met je gevoel, je diepere wensen en verlangens. Door offline te gaan in de natuur en ook ademoefeningen te doen, kunnen blokkades aan het licht komen die je nu tegenhouden om je doel(en) te bereiken.

Het is een wandel- en bezinningsreis, waarbij we veel in stilte doen en ook echt tot rust komen. We zijn met 2 begeleiders en wij beide kunnen verschillende talenten inzetten voor zowel de groep als het individu. Denk bijvoorbeeld aan opstellingen, meditatie, ademtherapie en energetische massage. Maar ook survival training, zoals vuur maken, iets wat veelzeggend is over hoe je als mens in je vel zit -kan ik je uit ervaring zeggen.

De reizen zullen rond april-mei of september-oktober plaatsvinden en zodra de exacte data en prijzen bekend zijn, worden die online geplaatst. Ben je geïnteresseerd en wil je als eerste op de hoogte gebracht worden? Neem contact op!

Surfen, ademcoaching en ‘lifestyle-reset’ in Portugal

Hou jij van een sportieve uitdaging en sta je open voor persoonlijke ontwikkeling? Ga dan mee met deze waanzinnige trip! Als het goed surfweer is gaan we surfen en is de zee te kalm of te ruig, dan is er tijd voor ademcoaching en meditatie. Daarnaast nemen we je hele leefstijl door en bekijken we samen met jou, waar veranderingen goed zouden zijn en hoe je die blijvend kan maken.

We beginnen deze trip in elk geval al met gezond eten en voldoende rust, dus kruip zo nu en dan lekker in een hangmat! Want het klimaat is hier heel fijn, met zomerse temperaturen zonder dat er een hitteplan aan te pas moet komen. En je kan ook altijd een duik in zee nemen, die is gelukkig vlakbij.

Reisdata en prijzen komen nog online, maar ben je geïnteresseerd, neem dan contact op!

Surfen Portugal