Initiatief voor HSP kinderen (volwassenen ook welkom!)

De natuur in

LET OP: Tot nader bericht uitgesteld, maar mailen met verzoeken kan altijd!

Ademtherapeut en zelf ‘ervaringsdeskundige HSP’, Marieke van Duijn neemt de kinderen mee de natuur in. Zij leren hier hun eigen talenten te verkennen en te gebruiken, op een speelse en actieve manier.

Oefenen en leren

Tijdens de bijeenkomsten wordt er gewerkt met de zintuigen en kindermeditaties. Spelenderwijs ontdekken met bijvoorbeeld natuurstenen, bladeren, bomen en in beweging. Ademen, aarden en loslaten spelen ook een belangrijke rol.

HSP kinderen strand Noordwijk

Wat is HSP?

Er zijn steeds meer kinderen die kenmerken hebben van ‘HSP’, wat staat voor ‘High sensitive person’. Hoog sensitieve kinderen ervaren prikkels en emoties vaak heel intens en kunnen spirituele gaven hebben. Intuïtief weten deze kinderen vaak wat te doen en met wat handvatten erbij kunnen zij zich ook lekkerder in hun vel gaan voelen.

Voorbeelden van bijzondere gaven:

  • Helderziend, helderwetend, heldervoelend, helderhorend of helderruikend;
  • Verbinding mogelijk met de geestelijke wereld;
  • Zeer intuïtief en empathisch;
  • Het gevoel één te zijn met alles en ervaren dat alles met elkaar verbonden is. (Hierdoor kunnen kinderen minder makkelijk de scheiding voelen tussen eigen emoties en die van de ander);
  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel en wijs ‘voor hun leeftijd’.

Praktische informatie

Bent u geïnteresseerd en wilt u op de hoogte worden gehouden van data en ontwikkelingen, mail ons gerust op pakdekans.nl@gmail.com.

Boomhut HSP kinderen Pakdekans