Initiatief voor HSP kinderen

Een veilige plek voor gevoelige kinderen

LET OP: Tot nader bericht uitgesteld, maar mailen met verzoeken kan altijd!

In de praktijk van Wise and Well aan de Kleine Houtstraat bieden initiatiefnemer en holistisch therapeut Douglas Lloyd en ademtherapeut Marieke van Duijn een veilige plek voor de kinderen. Zij leren hier hun eigen talenten te verkennen en te gebruiken, op een speelse en actieve manier.

Oefenen en leren

Tijdens de bijeenkomsten wordt er gewerkt met de zintuigen en kindermeditaties. Spelenderwijs ontdekken met bijvoorbeeld natuurstenen, tekenen en kleuren en speciale DoTerra oliën. Bij de sessies is een energetisch ademcoach aanwezig, want ademen, aarden en loslaten spelen ook een belangrijke rol.

HSP kinderen strand Noordwijk

Wat is HSP?

Er zijn steeds meer kinderen die kenmerken hebben van ‘HSP’, wat staat voor ‘High sensitive person’. Hoog sensitieve kinderen ervaren prikkels en emoties vaak heel intens en kunnen spirituele gaven hebben. Intuïtief weten deze kinderen vaak wat te doen en met wat handvatten erbij kunnen zij zich ook lekkerder in hun vel gaan voelen.

Voorbeelden van bijzondere gaven:

  • Helderziend, helderwetend, heldervoelend, helderhorend of helderruikend;
  • Verbinding mogelijk met de geestelijke wereld;
  • Zeer intuïtief en empathisch;
  • Het gevoel één te zijn met alles en ervaren dat alles met elkaar verbonden is. (Hierdoor kunnen kinderen minder makkelijk de scheiding voelen tussen eigen emoties en die van de ander);
  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel en wijs ‘voor hun leeftijd’.

Praktische informatie

De bijeenkomsten zijn gratis (vrijwillige bijdrage mag) en zullen plaatsvinden op zaterdagmiddagen van 14.30 tot 15.30. De inloop is vanaf 14.15 en ophalen kan tussen 15.30-15.45. De data zijn afhankelijk van de actuele situatie rond Corona en zullen hier bekend gemaakt worden.

Bent u geïnteresseerd en wilt u op de hoogte worden gehouden van data en ontwikkelingen, mail ons gerust op pakdekans.nl@gmail.com.

Voor meer informatie zie ook: www.wiseandwell.nl

Boomhut HSP kinderen Pakdekans