Your True Connection – 1 daagse

Verschil 1 daagse en meerdaagse

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent! Voor beide trainingen is de doelgroep hetzelfde, namelijk diegenen die zich in onderstaande signalen herkennen en open staan voor meer, voor groei en betere balans. Ook de 1 daagse levert krachtige impact, maar is er vooral voor de mensen die niet kunnen of willen wachten tot 16 oktober en al op 20 juni stappen willen zetten. Door de 1 daagse te volgen kan je alvast aan de slag met de aangereikte tools voor de dingen waar je nu mee te maken hebt of tegenaan loopt. Tijdens de meerdaagse breiden we het geleerde uit en gaan we dieper in op ‘hoe je dit nu in de praktijk kan brengen’.

Ter vergelijking: bij de 1 daagse leer je kitesurfen op het strand, bij de 4 daagse gaan we ook het wilde water in.

Signalen waarom jij deze training verdient 

Wil je weten of deze training nu ook echt, op dit moment wat voor jou is, check dan of je 1 of meer van de volgende signalen herkent:

  1. Leef je jouw eigen leven, of het leven van een ander? Is wat je ooit wilde, in werk en privé, nog steeds wat je nu ook wilt? En doe je dat ook? Loop je jouw eigen levenspad? Of dat van een ander? (En ben je je hier al bewust van?)
  2. Heb je een wandelend hoofd? Gaan je gedachten met jou aan de wandel of wandel jij in verbinding met jezelf? Wandelen is heerlijk, maar met een continu vol hoofd kan dat soms wat minder gezond voelen. Mensen om je heen zeggen dat je te druk bent, tja, dat weet je zelf ook wel, maar HOE MOET HET DAN!?
  3. Ergens diep in je voel je dat het tijd is. Tijd om jouw verhaal te gaan schrijven en dit keer ook zelf de pen vast te houden. Maar waar ga je starten?
  4. Je bent er vaak voor anderen, maar wanneer ben je er voor jezelf? Wel, misschien is nu wel het moment: pak de kans!
  5. Je staat nooit ’s stil, alles lijkt voorbij te vliegen. Kan je daardoor wel echt genieten van de dingen die belangrijk voor je zijn?
  6. “Is dit alles”, vraag je je soms af. Neem je hier genoegen mee, of wil je onderzoeken waar je écht naar verlangt?

Herken je een of meer signalen, dat is deze training zeker passend voor jou.

Na de training weet je waar jouw focus ligt voor zowel werk- als privézaken, maak je makkelijker keuzes en maak je vooral ook keuzes die passen bij jouw levenspad. Dit hangt direct samen met je gezondheid: als je goed met jezelf in verbinding staat, dan ben je vitaler en veerkrachtiger (Brown, 2018).

Heide, natuur, training Your True Connection

Over de 1-daagse ‘Your True Connection’, dinsdag 20 juni

Op veler verzoek hebben wij -naast de 4 daagse training- ook een speciale eendaagse ‘Your True Connection’. In 1 dag, van 9.15 – 16.30 maak je een goede slag in jouw leven, waarbij vitaliteit en veerkracht de basis worden. Word je een veel leuker persoon, voor jezelf in de eerste plaats en daarnaast ook voor de mensen om je heen. De handvatten die je deze dag krijgt aangeraakt en waarmee geoefend wordt, zijn handzaam, waardoor je ze ook in je dagelijks leven kan gaan toepassen. Deze training zit tussen de dure managementtraining en de ‘blote voeten in het gras’-workshop in en brengt het beste van beide in de praktijk.

2023 speciaal instaptarief

Omdat dit het eerste jaar is dat deze verschillende succesvolle workshops gebundeld zijn in 1 training geldt in 2023 nog het instaptarief van € 175,- (incl. uitgebreide biologische lunch en drinken). Daarbij is er veel ruimte voor verdieping, omdat er twee trainers zijn en de groepen klein blijven. Twijfel je nog, neem vooral contact op voor meer informatie of meld je meteen aan. (vol = vol). Wil je meteen de 1-daagse (20 juni) en de meerdaagse (start op 16 okt.) boeken, dan bestaat daar een speciaal tarief voor, neem vooral ook contact op hierover.

Aanmelden en praktische informatie

Zowel de 1 daagse als de meerdaagse vinden, in kleine groepen, plaats op de Hoorneboeg te Hilversum, in een natuurrijke omgeving. We maken hierbij gebruik van onze eigen privé gelegen ruimte ‘In de Luwte’, midden in de natuur en met gelegenheid voor ons eigen kampvuur. Bedrijven en particulieren van harte welkom. Ook speciale trainingen voor MT teams, informeer naar de mogelijkheden via onze contact pagina.

Wil jij je volle potentie laten zien en je echt verbinden met anderen? Is het tijd om jouw plaats in te nemen? Meld je dan aan voor een van onderstaande data of bel/mail eerst met je vragen.

De 1 daagse ‘Your True Connection’: dinsdag 20 juni van 9.15- 16.30 uur. Prijs: € 175,-

De 4 daagse (3 + 1 terugkomdag) ‘Master Your True Connection’: ma. 16 t/m woe. 18 oktober + terugkomdag op woensdag 15 november. Twee ervaren trainers staan voor je klaar, met een voor iedereen uitdagend programma! Prijs: € 1275,- Let op: voor beide trainingen samen bestaat een korting.

Inclusief: alle trainingen zijn inclusief voorbereiding, nazorg, gezond biologisch eten en drinken. De meerdaagse trainingen zijn ook inclusief overnachtingen midden op de hei.

Wat heb je ervoor nodig?

Voor deze training is geen specifieke vooropleiding nodig, wel zal een intake gedaan worden om te zorgen dat de deelnemers er ook echt uit kunnen halen wat ze op dit moment het hardst nodig hebben. Kom vooral zoals je bent.

In de Luwte, trainingslocatie Your True Connection